Társalgó

Társalgó

10 kérdés – 10 válasz.  Az emberek tanácstalanságukban hajlamosak őrültséget cselekedni. Az önbizalomhiány, a pénzhiány és a szerelem nagyszerű hármasa folyamatosan olyan problémákat generál, amelyekre válaszul az emberek rosszabbnál rosszabb döntéseket hoznak. Ha tanács kell segítek !

1. Szia ! Az ismerőseim többsége nagyon rossz véleménnyel van erről a munkáról ...

 

Én idővel egyre több dologról és témáról veszem észre, hogy mennyire nincs semmi jelentőségük, holott sokan és komolyan foglalkoznak velük, lásd pl. mások véleménye… Mi jelentősége van érvelni egy internetes fórumon, amikor mindennek tetszőlegesen sok nézőpontja van? Mi jelentősége van végighallgatni, hogy politikusaink mivel sározzák egymást össze? Semmi. Azon túl hogy édesmindegy, nem is vagyok rá kíváncsi, nem érdekel, nem zaklat fel, nem szórakoztat. Nem olyan hosszú az életünk, hogy ne a valóban fontos, de legalább a valóban szórakoztató dolgokkal foglalkozzunk. Dolgozzunk és élvezzünk – ez számít, nem pedig mások véleménye.

 

2. Szia ! Azt értem, hogy nagyon sok pénzt locsoltatok a stúdiótókra, de mi bizonyítja, hogy ha ott dolgozik valaki az jól is keres?

 

Régebben nem értettem, miért van az, hogy ha nővel mutatkozom valahol – akár szórakozóhelyen, akár gyorsétteremben – félreérthetetlen módon nagyobb érdeklődést váltok ki a helységben nézelődő többi nőből, mint amikor egyedül vagyok ugyanott. Most már értem. Mostanra bizonyos vagyok benne, hogy az a tény, hogy egy (jó) nő van egy férfi oldalán, megemeli a férfi értékét. (vö: “mit tud az a hapsi, hogy övé az a jó nő?”) Egy nőtársaságban kiegyensúlyozottan, markánsan és vidáman viselkedő férfi azonnal és ösztönösen felkelti a többi nő figyelmét, mert a szituáció számukra nagyon lényeges tulajdonságok meglétét bizonyítja. Egy sikeres férfi egyik legfontosabb ismérve a párkapcsolatra való alkalmasság, és ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint egy irányába elkötelezett nő. Ugyanez a helyzet a stúdiómmal …. Az Elite sikerét az irányába elkötelezett modellek bizonyítják, akik már évek óta itt dolgoznak.

 

3. Szia! Érdekesnek találom a leírtakat, de nagyon nem tudom eldönteni, hogyan álljak ehhez a munkához, vannak fenntartásaim. Optimistán fogom fel az életet, de a pesszimista énem igazol mindig amikor valami nagy lehetőségről beszélnek nekem.

 

Én pl optimista vagyok, mert úgy gondolom, a befektetett munkám soha nem vész kárba, hanem bizonyosan megtérül. Pesszimista is vagyok, mert sose váratlan szerencsére, hanem mindig váratlan akadályra számítok. Fentiek szerint tehát Neked is csak azt tanácsolhatom ne álmodozz, nem bízz a váratlan sikerben, dolgozz keményen, és higyj magadban na meg persze abban amit csinálsz.

 

4. Olvastam, hogy az operátor társalog a modell helyet… mégis miről lehet beszélni ezekkel az emberekkel az erotikán kívül?

 

Miről szeretnek az emberek beszélni? Magukról.. Esetleg azokról a dolgokról, amiket jól ismernek: a szakmájukról, a hobbyjukról. Amelyik részét ismerik a világnak, arról van mondanivalójuk.

A társalgás művészete nálunk abból áll, hogy az operátor alkalmazkodik a másikhoz, és hagyja (vagy úgy intézi) hogy az őtémájáról folyjon a szó. Ehhez persze egyrészt vissza kell fognia az egóját, másrészt ismernie kell a saját témáin kívül egy csomó másikat. Nem kell mesterfokon értenie minden szakmát és szakterületet, de szinte mindegyikből ismernie kell a legjellemzőbb szakkifejezéseket, egy-két fogást, egy-két friss hírt. A jó társalkodó célja a szórakoztatás. Ha a partner beszélni szeretne, akkor visszafogja magát, ha a partner érdekes történeteket akar hallani, akkor rákapcsol. A magányos emberek, akikből rengeteg van világszerte, és soha nem lenne módjuk arra, hogy akár csak 2 szót beszélhessenek egy modellel.

 

5. Én jó nőnek tartom magam , az átlagnál szerintem sokkal jobban nézek ki .Szerinted nekem nem lenne ciki ezt a munkát csinálnom?

 

A pénznek nincsen szaga analógiájára nyugodtan jelentsük ki: egy jó nőnek semmi se ciki.

A világot két p betűs szó mozgatja: a pénz és a p.nci. Tizennyolc év fölött már illik tudni, hogy mindenki izgalomra és sokjegyű bevételre vágyik. A mi modelljeink, félelmetesen jó alkupozícióban vannak, és cseppet sem kell aggódniuk például olyan apróságok miatt, hogy miből frissitsék a ruhatárat, vagy miből fognak autót venni maguknak.

 

6. Nekem nincs elég önbizalmam ahhoz, hogy jelentkezzek, de érdekel a munka 🙁 Mit tudnál javasolni ?

 

Az én tanáraim jelentős energiákat fordítottak annak idején önbizalmam megtépázására. Én mégis csináltam, amit jónak láttam.  Ha hagyom  hogy megtörjön a lendület, akkor bizonyosan nem sikerült volna. Az önbizalom persze önmagában kevés volt a sikerhez, de mindenképpen az volt a kulcs, hogy ne bukjak el időnek előtte. Jelentkezz okvetlenül, csak nyerhetsz vele.

 

7. Én jelentkezni szeretnék, de nagyon nem vagyok magammal megelégedve, konkrétan semmi önbizalmam sincs, de remélem, ha tényleg olyan jól megy, mint szeretném, ezzel nem lesz gondom. Az elején ennyire fontos az önbizalom általában, és a pozitív hozzáállás?

 

Borzasztóan fontos. Hogyan is várhatod el a világtól, bárkitől, hogy bízzon benned, ha te magad sem bízol önmagadban? A világot persze nem nagyon érdekli, mit gondolsz magadról, így ha a törekvésed a külső körülmények miatt kudarcra van ítélve, akkor az bizony elbukik annak rendje s módja szerint, hiába bízol a sikeredben. Az önbizalom nem a szigorúan vett előbbre jutásban segít. Az önbizalom abban segít, hogy ne bukjál el időnek előtte. A magadba vetett hited a kisebb megpróbáltatásokon és akadályokon simán túljuttat, így végső soron jobban fognak sikerülni a dolgaid. Biztosan.

 

8. Múlt hónapban elég rossz helyzetbe kerültem, erről itt nem akarok írni . Most azok alapján amiket itt olvastam erősen gondolkozom, hogy jelentkezzek, a leírt kereseti lehetőség miatt is nagyon érdekel .

 

Nincsenek jó és rossz helyzetek. Helyzetek vannak. Helyzetek, amelyekből előnyünk vagy hátrányunk származhat. Gondolkodj azon, hogy az aktuális helyzetet hogyan fordíthatnád a magad javára. Gondolkodj pozitívan, még ha ez nehéznek vagy bizarrnak is tűnik az adott szituációban. És legfőképpen: cselekedj, jelentkezz mert magától semmi sem sikerül.

 

9. Szülőkkel összevesztem, pasim szakított velem, nagyon úgy érzem, hogy szeptembertől nem vesznek fel sehova. Most költöztem fel Pestre ismerősökhöz, érdekelne a munka, de egy ideje nagyon kemény depresszióval küzdök, és most végképp úgy érzem elszúrtam az életem 🙁

 

Nincs itt veszve még semmi. Sőt, éppenhogy most, ebben a pillanatban kezdődik el minden. Ha most van vége az iskoláséveknek, most lettél felnőtt. Hogy nem pont úgy indulnak a dolgok, mint ahogy azt rózsaszínű leányszobádban elképzelted, az részletkérdés, Tekintsd ezt inkább hasznos leckének, mintsem katasztrófának. Örülj a tiszta lapnak, most legalább nyugisan átgondolod kicsit a dolgaid. Szülőkkel próbáld meg rendezni a viszonyod . A volt kedvesed keserűen meg fogja bánni, hogy lepasszolt Téged, Neked ugyanakkor lábaid előtt hever a világ… Mi a kérdés?

 

10. A véleményedre lennék kíváncsi. 25 év alatt jutottam el oda, hogy nem látom értelmét az életnek. Sulim off, nincsenek céljaim, vágyaim, kötelességeim, kötődésem. Mit gondolsz erről?

Biztos vagyok benne, hogy kellően izgalmas ez a világ ahhoz, hogy még a magadfajta lánynak is akadjon benne kihívás. Keress valamilyen kellően nehéz feladatot, vagy valami hálás célt, esetleg egy szokatlan, adrenalinpumpáló extrém hobbit. Izgalmas megtapasztalni, milyen messzire elmehet az ember. Mondanék egy példát, hátha segít. Nem olyan nehéz, de annál hálásabb feladat: jelentkezz hozzánk és próbálj havi egymilliót megkeresni legálisan. Gondold ki alaposan, vágj bele bátran és dolgozz keményen. Aztán ha megvan, vegyél a pénzen Bang & Olufsen hifitornyot, vagy add a zsét a fóti gyerekvárosnak.

 

Van valami kérdésed? Nyugodtan vedd fel velünk a Kapcsolatot.